I Spy

Εγώ, Ο Κατάσκοπος

Παραγωγή: 2002  |  Διάρκεια 97'

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Betty Thomas

Πρωταγωνιστούν: Eddie Murphy, Owen Wilson, Famke Janssen, Malcolm McDowell, Mike Dopud

Κριτική: Θανάσης Γεντίμης

Ο μυστικός πράκτορας Alex Scott και ο παγκόσμιος πρωταθλητής μεσαίων βαρών στην πυγμαχία Kelly Robinson είναι ένα αταίριαστο ζευγάρι. Με την παρέμβαση του προέδρου των ΗΠΑ ο Kelly Robinson θα πρέπει να συμμετάσχει σε έναν αγώνα για το καλό της πατρίδας του. Το πιο σύγχρονο αμερικανικό αεροσκάφος τύπου «Switchblade», έχει κλαπεί από έναν εμπόρων όπλων. Οι δύο πράκτορες θα πρέπει να καταφέρουν να βρουν το κλεμμένο αεροσκάφος προτού φτάσει στα χέρια των διεθνών τρομοκρατών. Ο Kelly που δεν έχει καμία σχέση με κατασκοπεία, θα εισχωρήσει στο καταφύγιο του εμπόρου, φανατικού λάτρη της πυγμαχίας, ώστε να προσφέρει κάλυψη στον συνάδελφό του. Και σαν να μην έφταναν τα προβλήματα μεταξύ τους μια σέξι συνεργάτιδα θα μπει στην ομάδα.

Ο τίτλος της ταινίας μπορεί να μην λέει πολλά στο Ελληνικό κοινό. Είναι όμως ο τίτλος μιας ακόμη τηλεοπτικής σειράς των sixties που βρήκε το δρόμο της για τη μεγάλη οθόνη. Μετά τις σειρές Charlie's Angels, The Avengers, Mission Impossible, The Saint ήρθε η σειρά του I Spy να μεταφερθεί στο σήμερα. Οι Eddie Murphy και Owen Wilson ενσαρκώνουν τους ρόλους των Bill Cosby και Robert Culp αντίστοιχα. Οι συγκρίσεις βέβαια περιττεύουν. Η ταινία έχει λίγα καλά σημεία γέλιου και κυρίως αρκετά κλισέ και χοντροκομμένα αστεία. Η τύχη της μάλλον είναι προδιαγεγραμμένη, ελπίζοντας για μια καλύτερη τύχη στα ράφια των videoclub.

Πρεμιέρα στην Ελλάδα: 24-01-2003  |  Διανομή: Prooptiki  |  Επίσημο Site

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Σας Προτείνουμε Ακόμη

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.