Life Or Something Like It

Μια Ζωή Την Έχουμε

Παραγωγή: 2002  |  Διάρκεια 104'

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Stephen Herek

Πρωταγωνιστούν: Angelina Jolie, Edward Burns, Tony Shalhoub, Christian Kane, Stockard Channing

Κριτική: Θανάσης Γεντίμης

Η Lanie Kerrigan ζει στο Seattle και είναι η βασική ρεπόρτερ στο πρωινό σόου That's Seattle Life του τοπικού τηλεοπτικού σταθμού. Η Lanie προσπαθεί απεγνωσμένα να μεταπηδήσει σε ένα μεγάλο δίκτυο πανεθνικής εμβέλειας. Σχεδίασε προσεκτικά την καριέρα της, με στόχο πάντα να γίνει μια διάσημη τηλεοπτική παρουσία. Η Lannie έχει την ιδανική δουλειά, το ιδανικό διαμέρισμα, την ιδανική γκαρνταρόμπα ακόμη και τον ιδανικό εραστή. Έχει όμως και την ατυχία να γνωρίσει ένα προφήτης του" πεζοδρομίου. Ο άνθρωπος αυτός θα προβλέψει - μεταξύ άλλων προφητειών - σε ένα ρεπορτάζ της, ότι η ασήμαντη ζωή της θα τελειώσει σε μια εβδομάδα. Όταν οι υπόλοιπες προφητείες του επιβεβαιώνονται από την πραγματικότητα, η Lanie αρχίζει να πιστεύει ότι ίσως της απομένουν μόνο επτά ημέρες ζωής.

Η Angelina Jolie σε κωμικό ρόλο. Και όχι μόνο αυτό. Η Angelina απέκτησε πλατινέ μαλλί θυμίζοντας έντονα Faye Danaway ή Meriyin Monroe. Πέρα όμως από την εμφάνιση της πρωταγωνίστριας, η ταινία προσπαθεί να έχει και ουσία. Κινείται όμως στην μετριότητα χωρίς να καταφέρνει να απογειωθεί. Το Life Or Something Like It, καταφέρνει να καταστρέψει μια καλή αρχική ιδέα: Τι θα έκανες αν μάθαινες ότι σου απομένει μια εβδομάδα ζωής; Ο μόνος που σε κάνει να γελάς αβίαστα είναι ο ο προφήτης Tony Shalhoub, γνωστός καρατερίστας με κωμικό αισθητήριο. Η Jolie δεν ξεχωρίζει με το ρόλο της και απλά διεκπεραιώνει. Σαν αποτέλεσμα αυτών η ταινία κινήθηκε απογοητευτικά και στα Αμερικάνικα ταμεία. Τελικά το μαύρο της πάει καλύτερα.

Πρεμιέρα στην Ελλάδα: 01-11-2002  |  Διανομή: Odeon  |  Επίσημο Site

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Σας Προτείνουμε Ακόμη

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.